de_DEen_GBfr_FR

Zeker, zuiver, snel: kousrelining

KOUSRELINING

Kousrelining is het voordelige en technisch duurzame antwoord op de problemen rondom hoofdriolen, huisaansluitingen en grondleidingen.

Onze kousmethode is gebaseerd op met kunsthars doordrenkt polyester-naaldvilt of glasvezel en is inzetbaar voor profielen van 100 mm tot 1.500 mm.

Per situatie wordt bekeken welke hars het beste voldoet aan de eisen van het rioolstelsel: epoxid-, UP- of vinylesterhars.

Plooibestendige kousliners zijn niet alleen geschikt voor hoofdleidingen, maar ook uitstekend voor de waterafvoer van grondstukken. Door de juiste inzet van de harsvarianten voldoen onze kousliners aan de lokale eisen van de rioolstelsels en zijn ze ook voor de renovatie van industri�le leidingen uitstekend geschikt.

Het plaatsen van polyester-naaldvilt-kousliners gebeurt middels de eversiemethode en er vindt thermisch uitgeharding plaats. De glasvezel-kousliner wordt door de leiding getrokken en middels UV-licht uitgehard. Hiermee garanderen wij korte bouwtijden en zekere uitharding en in elk opzicht een duurzaam renovatiesucces � op het grondstuk en in openbare rioolstelsels.

Partner / Mitgliedschaften

dekra_gr-1.png

vsb_gr-1.png

fachbetrieb-grundstuecksentwaesserung_gr-1.png

fachbetrieb_gr-1.png

dwa_gr-1.png

guetezeichen-kanalbau_gr-1.png

german-water_gr-1.png